مقاله: طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی

به گزارش بانو هما، مواد رو مانند کتلت دونه دونه سرخ کنید و بعد کف یک قابلمه عظیم بچیندشون.

مقاله: طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی

2-سعی کنید قابلمه ای بردارید که بعد از چیندن کوفته کباب ها داخل اون، بیشتر از دو ردیف نشه.

سپس با گوشت چرخ نموده، آرد نخود، تخم مرغ، دو پیاز رنده شده و نمک مخلوط کنید و یه ساعت داخل یخچال بگذارید.

3-در اصل این غذای یزدی به جای رب با سرکه و شیره درست میشده (ولی امروزه با رب هم درست میکنن)، به این صورت که به جای پیاز داغ و رب گوجه، نعنا داغ (یه ق غ خ زردچوبه و سه تا ق غ خ نعنا) رو به همراه یه لیوان سرکه، نصفی لیوان شکر و آب می ریزیم روی کوفته کباب هایی که از قبل داخل قابلمه چیدیم. اگه غذای ترش و شیرین میپسندین این مدلیش را هم امتحان کنید.

بعد از اینکه جوش اومد، حرارتو کم میکنیم البته جوری که کمی قل بخوره و اجازه بدید تا آبش تموم بشه. میتونید بعد از اینکه یکم قل خورد آبشو بچشید و اگه دوست دارید کمی نمک اضافه کنید.

یدونه پیاز کوچیک رو سرخ نموده، رب گوجه رو بهش اضافه کنید و تفتش بدید. این مواد رو به همراه آب روی کوفته کباب بریزید. (مقدار آب باید جوری باشه که با ردیف رویی کوفته کبابا مماس بشه.)

منبع مقاله: طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی

انتشار: 19 دی 1400 بروزرسانی: 19 دی 1400 گردآورنده: banoohoma.ir شناسه مطلب: 212

به "مقاله: طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید