طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ؛ حرفه ای و خوشمزه

به گزارش بانو هما، بدون شک همه افراد ارادت خاصی به پیتزا دارند و البته که به راحتی نمی توان از کنار این غذای خوشمزه و مجذوب کننده گذشت. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ را به شما آموزش دهیم که حتما باید امتحان کنید.

طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ؛ حرفه ای و خوشمزه

مواد لازم

موادمیزان
آرد نان فانتزی300 گرم یا دو و نیم پیمانه
مایه خمیر فوریسه گرم یا 1 قاشق چای خوری
بهبود دهندهسه گرم یا 1 قاشق غذاخوری
آب ولرم210 گرم یا یک پیمانه
نمکدو گرم یا یک قاشق چای خوری
سینه مرغیک عدد
روغن زیتوندو قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق چای خوری
پول بیبرنصف قاشق چای خوری
اورگانونصف قاشق چای خوری
پاپریکانصف قاشق چای خوری
پودر سیرنصف قاشق چای خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
زیتوننصف پیمانه
گوجه گیلاسیده عدد
قارچ300 گرم
سس پستو-
پنیر پیتزا500 گرم

تعداد: 2 عدد

زمان پخت: 60 دقیقه

طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ

1.

برای خمیر این پیتزا ابتدا آرد نان فانتزی، مایه خمیر فوری و بهبود دهنده را داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید. آب ولرم را کم کم به آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر جمع گردد. نمک را هم به خمیر اضافه کنید. 10 الی 15 دقیقه زمان احتیاج دارد تا خمیر کاملا صاف و ابریشمی گردد. اگر خمیرزن ندارید، می توانید با دست هم ورز دهید. خمیر را به چانه 250 گرمی تقسیم کنید. روی سینی فر یک ورقه نسوز قرار دهید و کمی آرد بپاشید و یکی از چانه ها را روی آن قرار دهید و یک کاسه بزرگ روی خمیر برگردانید تا برای یک الی دو ساعت خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر گردد. در این مرحله فر را با دمای 200 الی 250 درجه روشن کنید تا فر داغ گردد.

2.

در این فاصله سینه مرغ را نازک برش بزنید و به آن روغن زیتون، نمک، پول بیبر، اورگانو، پاپریکا، پودر سیر و فلفل سیاه اضافه نموده و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. زیتون، گوجه گیلاسی و قارچ را برش بزنید.

3.

دور خمیر را که حجم آن دو برابر شده است را یک شیار بندازید و وسط خمیر را صاف و مسطح کنید. خیلی آرام خمیر را باز کنید فقط دقت کنید هوای اطراف خمیر را از بین نبرید. تقریبا یک دایره به قطر 20 تا 25 ایجاد کنید.

4.

یک لایه سس پستو روی خمیر بریزید. یک لایه پنیر ترکیبی موزرلا و چدار و مرغ های مزه دار شده را روی پنیر قرار دهید. قارچ، زیتون و گوجه گیلاسی و پنیر روی پیتزا بریزید. پیتزا را داخل فری که از قبل گرم شده و داغ است قرار دهید. نهایتا بعد از 15 دقیقه پیتزا حاضر است.

خواندنی ها

طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی خیلی ساده به روش رستورانی

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 14 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 14 اردیبهشت 1404 گردآورنده: banoohoma.ir شناسه مطلب: 722

به "طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ؛ حرفه ای و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ؛ حرفه ای و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید