مقدار کالری در انگور

به گزارش بانو هما، انگور قرمز، سیاه و سبز در سراسر دنیا یافت می گردد و بخش ضروری از رژیم غذایی میوه جات را تشکیل می دهند. به غیر از انواع ویتامین ها و مواد معدنی موجود در انگور، این میوه دارای طعم و مزه منحصر به فردی هم می باشد. با

مقدار کالری در انگور

مترجم: سهیلا حاجی زاده

منبع:راسخون

انگور قرمز، سیاه و سبز در سراسر دنیا یافت می شود و بخش ضروری از رژیم غذایی میوه جات را تشکیل می دهند. به غیر از انواع ویتامین ها و مواد معدنی موجود در انگور، این میوه دارای طعم و مزه منحصر به فردی هم می باشد. با استفاده از تخمیر انگور آشامیدنیهایی تهیه شده که در سراسر دنیا فراوری و توزیع می شود. ارقام سبز و قرمز دارای هر دو شکل بی دانه و دانه دار هستند که در کشورهای آمریکایی و اروپایی یافت می شوند. هر کدام از این ارقام خصوصیات، طعم، مزه و ارزش تغذیه ای منحصر به فرد خود را دارند. در این جا در رابطه با کالری و ارزش تغذیه ای این میوه مطالبی را ذکر خواهیم کرد.

کالری

مقدار کالری موجود در انگور سبز تاحدی بالاتر از انگور قرمز می باشد. آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی موجود در انگور قرمز مسئول ایجاد رنگ در این رقم می باشند. بیشتر فلاونوئیدها دارای رنگ تیره هستند. انگور می تواند به اسم یک میان وعده شیرین مصرف شود، هر فنجان از این میوه حاوی 62 کالری می باشد.

انگور

تعداد کالری

مقدار کربوهیدرات (گرم)

مقدار آب (درصد)

بی دانه (100 گرم)

50 کیلو کالری

15

82

دانه دار (100 گرم)

70 کیلو کالری

23

65

یک عدد انگور

3 - 4 کیلو کالری

9/0

82

ارزش تغذیه ای انگور

در این قسمت بعضی از ارزش تغذیه ای مهم انگور خام در 100 گرم میوه را ذکر خواهیم کرد.

انگور

در 100 گرم

کالری

69 کیلو کالری

آب

54/80 درصد

پروتئین

72/0 گرم

کربوهیدرات

1/18 گرم

لیپید

16/0 درصد

فیبر غذایی

9/0 گرم

قند

48/15 گرم

چربی های اشباع شده

054/0 گرم

ویتامین ها و مواد معدنی

این میوه حاوی همه ویتامین ها و مواد معدنی ضروری مورد احتیاج فعالیت های روزانه ما می باشد. انگور حاوی ویتامین های A، B1، B2، B3، B6، B12، C و K می باشد. علاوه بر این، حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و فسفر هم می باشد. این مواد معدنی در مقادیر بالا در انگور یافت می شوند. دیگر مواد معدنی موجود شامل مهمیم، آهن، روی، مس و غیره می باشد. اسیدهای آلی مهم موجود در این میوه اسید مالیک، سوکسینیک اسید و گلیسریک اسید می باشد. آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئید، تانن، انتوسیانین و ژرانیول هم در انگور وجود دارد.

حقایق جالب

مقدار آب این میوه 80 درصد می باشد.

به اسم یک ملین عمل می نماید.

انگور به اسم ششمین میوه دارای ارزش غذایی رتبه بندی شده است.

پوست این میوه حاوی مقادیر زیادی بتا کاروتن و لیکوپن می باشد.

آب انگور یک نوشیدنی انرژی زا است که باعث ایجاد هیجان در فرد می شود.

آب انگور یک پاک نماینده خوب بوده و از این رو تشکیل آکنه را کاهش می دهد.

آب انگور نارس درمان خوبی برای عفونت های دهان می باشد.

کشمش و مویز از این میوه فراوری می شود. کشمش از انگور قرمز تهیه شده، در حالی که موز از انگور سفید به دست می آید.

کشمش و مویز دارای محتوای کالری و دیگر مواد تغذیه ای ضروری بالایی می باشند.

مواد غذایی گیاهی موجود در کشمش باعث جلوگیری از بیماری های مربوط به دندان می شود.

رسوراترول پلی فنول موجود در انگور قرمز بوده که دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد و به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی یاری می نماید. آنتی اکسیدان ها باعث مهار رایکال های آزاد که می توانند سلول های بدن را تخریب نمایند، می شوند. مصرف انگور قرمز باعث جلوگیری از بیماری های قلبی در بدن می گردند. آنتوسیانین موجود در این میوه رشد عوامل ایجاد نماینده سرطان را مهار می نمایند. بعضی از اسیدهای آلی مانند اسید تارتاریک، اسید مالیک و اسید سیتریک به اسم مواد نگهدارنده در تخمیر عمل می نمایند.

منبع: راسخون
انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 5 آبان 1400 گردآورنده: banoohoma.ir شناسه مطلب: 134

به "مقدار کالری در انگور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقدار کالری در انگور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید