طرز تهیه بیسکویت کره ای

به گزارش بانو هما، بیسکویت کره ای از شیرینی های پر طرفداری است که طعم خاص آن باعث می گردد کسی نتواند آن را رد کند. یکی از مزایای این شیرینی این است که می توانید آن را به مدت طولانی در خانه نگهداری کنید و بعد از خوردن آن احساس ماندگی به شما دست ندهد. در ادامه یا طرز تهیه این بیسکویت خوشمزه آشنا می شویم.

طرز تهیه بیسکویت کره ای

مواد لازم برای تهیه بیسکویت کره ای

  • آرد 300 گرم
  • کره 150 گرم
  • پودر قند 110 گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • بکینگ پودر یک دوم قاشق مربا خوری
  • وانیل یک سوم قاشق مربا خوری

طرز تهیه بیسکویت کره ای

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت کره ای ضروری است ایتدا کره را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد. بعد از اینکه کره به دمای اتاق رسید و کمی نرم شد آن را با همزن هم بزنید. سپس پودر قند را الک کنید و آن را به کره همزده شده اضافه کنید و آن ها را خوب با هم، هم بزنید تا پودر قند کاملا در کره حل گردد و ترکیبی یکدست داشته باشید.

مرحله دوم

تخم مرغ و وانیل را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید و آن ها را با هم به هم بزنید. در مرحله آخر آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن ها را الک کنید سپس به موادتان اضافه کنید. بهتر است در این مرحله از همزن استفاده نکنید و مواد را به یاری یک لیسک با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم

در آخر موادی که با هم ترکیب نموده اید را با دست ورز دهید تا شکل خمیر گردد و حالت منسجمی پیدا کند.

مرحله چهارم

خمیر را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. روی تخته چوبی کمی آرد بپاشید و بعد از نیم ساعت خمیر را از بخچال خارج نموده و آن را روی تخته چوبی تان پهن کنید.

مرحله پنجم

بیسکویت هایتان را با قالب مورد نطر از خمیر خارج کنید و روی کاغذ روغنی که داخل سینی فر قرار داده ای بچینید.

مرحله ششم

فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و به بیسکویت ها 15 دقیقه زمان دهید تا آماده شوند.

مرحله هفتم

بعد از اینکه بیسکوییت ها آماده شدند اجازه دهید آن ها خنک شوند سپس آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 شهریور 1401 بروزرسانی: 17 شهریور 1401 گردآورنده: banoohoma.ir شناسه مطلب: 428

به "طرز تهیه بیسکویت کره ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیسکویت کره ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید