غذاهای خیابانی در شیباماتا؛ از موچی تا کروکت!
به گزارش بانو هما، در میان هیاهوی شهر توکیو و آسمان خراش های سربه فلک کشیده، گویی دنیایی از طعم های لذیذ و رنگارنگ در انتظار کشف شدن است. غذاهای خیابانی توکیو، گویی قلب تپنده فرهنگ و آشپزی ژاپن هستند و در هر گوشه ای از این شهر می توان ردی از آن ها را یافت. از عطر و بوی کبابی های داغ گرفته تا شیرینی های رنگارنگ و دسرهای سنتی، هر قدم در خیابان های توکیو شما را به یک ماجراجویی آشپزی نو دعوت می نماید. در این مقاله، سفری کوتاه به دنیای شگفت انگیز غذاهای خیابانی در شیباماتای توکیو خواهیم داشت و با بعضی از محبوب ترین و لذیذترین خوراکی های این شهر آشنا می شویم. با ما همراه باشید تا در میان طعم ها و مزه های بی نظیر غذاهای خیابانی در شیباماتا غرق شوید.
فرصت رزرو بلیط هواپیما از خبرنگاران را از دست ندید
Kameido Matsumoto Suzushiroan
یکی از رستوران هایی که غذاهای خیابانی در شیباماتا را ارائه می دهد، Kameido Matsumoto Suzushiroan است. این رستوران علاوه بر غذاهای اصلی و لذیذ، منوی متنوعی از غذاهای خیابانی را نیز در شیباماتا ارائه می دهد که تجربه ای منحصربه فرد از آشپزی ژاپنی را برای شما رقم خواهد زد. هنگام ورود به رستوران، چشم شما به دسته های کامه یدو دایکون خواهد افتاد که از تخصص های این منطقه و یادگار دوره ادو است. این تربچه ها را زیر جریان آب خنک نگه می دارند تا طراوت و تردی خود را حفظ نمایند. در کنار این تربچه های خوشمزه، غرفه ای واقع شده است که می توانید غذاهای خیابانی ماسوموتو را سفارش دهید. دو مورد از محبوب ترین این غذاها عبارتند از: Agemochi و Tamagoyaki. Agemochi که موچی سرخ شده بوده که با سس سویا طعم دار شده و در جلبک پیچیده می گردد. این خوراکی ترد و خوشمزه، طعمی منحصربه فرد و دلچسب دارد. Tamagoyaki نیز املت بخارپز بوده که به سبک ژاپنی در دو طعم ساده و آونوری (جلبک دریایی پودری) عرضه می گردد. این املت نرم و لطیف، گزینه ای ایده آل برای یک میان وعده یا پیش غذای سبک است. ما به شما پیشنهاد می کنیم که این غذاهای خیابانی در شیباماتا را امتحان کنید تا طعم اصیل ژاپن را به طور کامل تجربه کنید.
Monzen Toraya
یکی دیگر از رستوران هایی که خوراکی های خیابانی در شیباماتا را ارائه می دهد، Monzen Toraya است. در دوره ادو، Kusa dango یا همان کلوچه های آرد برنج یکی از خوراکی های محبوب زائران معبد Taishakuten در منطقه Shibamata بود. در امتداد خیابان Taishakuten Sando مغازه های زیادی Kusa dango می فروشند، اما ما به شما Toraya را پیشنهاد می کنیم. این مغازه با قدمت بیش از 100 سال، Kusa dango را به صورت تازه و روزانه درست می نماید. خوراکی های خیابانی شیباماتا در این مغازه با خمیر لوبیای قرمز خانگی پوشانده شده، بافتی نرم و سبک دارند و به سیخ های چهارتایی فروخته می شوند.
Kameya Honpo
یکی دیگر از رستوران هایی که غذاهای خیابانی در شیباماتا را ارائه می دهد، Kameya Honpo است. تصور کنید که در یک غرفه با انبوهی از dangoهای نرم و لطیف روبرو شده اید. کارکنان صمیمی این غرفه شما را با انواع مختلف dango، از جمله dangoهای سنتی و dangoهای منحصربه فرد، آشنا می نمایند. اگر در پی طعم های شور و دلچسب هستید، dangoهای سرخ شده یا dangoهای دریایی را امتحان کنید. این dangoها در کنار یک لیوان نوشیدنی خنک، طعمی بی نظیر خواهند داشت. اما اگر در پی طعم های شیرین هستید، می توانید از بین dangoهای رنگارنگی که با طعم های فصلی پوشیده شده اند، انتخاب کنید. طعم های متنوعی از این دنگوها در هر فصل ارائه می گردد، مانند طعم ترش و مرکباتی گل گیلاس برای زمستان، طعم چای سبز در بهار که ملایم است و برای پاییز طعمی گرم و آجیلی بوده و لذت چشیدن طعم های مختلف dango در هر فصل، تجربه ای به یادماندنی خواهد بود.
Takagiya
یکی دیگر از رستوران هایی که غذاهای خیابانی در شیباماتا را عرضه می نماید، Takagiya است. شیرینی های موچیKusa ، با طعم گیاهی متمایز و رنگ سبز خالدار، سوغاتی خاص منطقه Katsushika هستند. این شیرینی ها از گیاه یوموگی (mugwort) محلی تهیه می شوند که ماده ای محبوب در شیرینی جات به شمار می رود. یکی از قدیمی ترین فروشگاه های شیرینی فروشی Katsushika، Takagiya است که بیش از 100 سال سابقه دارد. این فروشگاه، طیف متنوعی از شیرینی های موچی Kusa را ارائه می دهد. این کیک های برنجی طعم دار یوموگی به شکل مافین انگلیسی که با رب لوبیا قرمز پر شده اند، هستند. این شیرینی ها به آرامی برشته می شوند و ترکیبی از بافت های جویدنی و ترد را ارائه می دهند.
رزرو هتل 5ستاره با خبرنگاران خوبه
Ishii
یکی دیگر از رستوران هایی که غذاهای خیابانی در شیباماتا را عرضه می نماید، Ishii است. Butter-yaki imo-yokan، شیرینی سنتی ژاپنی است که از رب لوبیا یا سبزیجات شیرین تهیه می گردد. در مغازه Ishii، Butter-yaki imo-yokan سیب زمینی شیرین گریل شده با کره به روش منحصربه فردی تهیه می گردد. سیب زمینی شیرین ژاپنی را با کمی نمک له می نمایند، سپس به شکل بلوک درآورده و روی تابه گریل در کره داغ سرخ می نمایند. این شیرینی ها داغ و تازه از روی گریل سرو می شوند که برترین روش برای لذت بردن از آن ها است. بگذارید بوی فریبنده کره کاراملی هوش از سر شما برباید.
Tachibanaya
یکی دیگر از رستوران هایی که غذاهای خیابانی در شیباماتا را عرضه می نماید، Tachibanaya است. senbei یا همان اسنک های محبوب ژاپنی که از برنج تهیه شده، در سراسر این کشور به وفور یافت می شوند. بااین حال، تجربه طعم senbeiهای دست ساز که به طور مستقیم از روی آتش برداشته می شوند، لذتی بی نظیر و فراموش نشدنی را به ارمغان می آورد. این مغازه با سابقه ای بیش از 100 سال، اسنک هایی با طعم های کنجد، علف دریایی پودرشده و سس سویا ارائه می نماید. در طول زمان، طعم های دیگری همانند میسو، فلفل کاراشی، شکر دانه ای و میگوی خشک نیز به این مجموعه اضافه شده اند، اما طعم های اصلی همچنان بی رقیب و محبوب ترین گزینه ها به جای مانده اند.
Ojigi Chaya
آخرین رستورانی که یکی دیگر از غذاهای خیابانی در شیباماتا را می پزد، Ojigi Chaya است. در ابتدای Taishakuten-Sando، رستوران Ojigi Chaya با منوی منحصربه فرد خود، پذیرای ذائقه های خاص است. محبوب ترین غذای این رستوران، motsuni است که شامل احشاء خوک و سبزیجات پخته شده در آبگوشتی سبک و خوش طعم است. این غذا به همراه نوشیدنی های این رستوران، طعمی بی نظیر را به ارمغان می آورد. علاوه بر این، gyu-suji (کروکت گاو) نیز گزینه ای ایده آل برای دوستداران غذاهای ترد و خوشمزه است. این کروکت از سیب زمینی و گوشت گاو تهیه شده و با پودر سوخاری پوشانده می گردد و تا زمانی که ترد و طلایی گردد، سرخ می گردد. برای گیاهخواران نیز، کروکت satsumaimo (کروکت سیب زمینی شیرین) گزینه ای مناسب است که طعمی منحصربه فرد و لذیذ را ارائه می دهد.
کلام آخر خبرنگاران درباره غذاهای خیابانی در شیباماتا
شیباماتا، با خیابان های سنتی و معابد باستانی، مقصدی ایده آل برای گشت وگذار و چشیدن طعم های اصیل ژاپنی است. غذاهای خیابانی در شیباماتا، با تنوع و کیفیتی مثال زدنی، تجربه ای منحصربه فرد از آشپزی ژاپنی را برای شما رقم خواهند زد. در این مقاله، به معرفی پنج رستوران برتر غذاهای خیابانی در شیباماتا پرداختیم. با غذاهای خیابانی متنوع و خوشمزه اش، مقصدی ایده آل برای عاشقان غذا و شیفتگان طعم های نو است. پس در سفر خود به ژاپن، حتماً از این منطقه تماشا کنید و از طعم های بی نظیر آن لذت ببرید.
رزرو تور مقرون به صرفه فقط با خبرنگاران خوبه
منبع: 3click.com