آش دوغ شیرازی غذای بسیار معروف شیراز
به گزارش بانو هما، آش دوغ شیرازی
در این مقاله از معرفی غذاهای ایرانی قصد داریم یکی از غذاهای بسیار معروف شیراز یعنی آش دوغ شیرازی را به شما به همراه طرز تهیه آن معرفی کنیم و آن را مورد آنالیز قرار دهیم. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید…
شهر شیراز آنقدر جاذبه دیدنی و زیبایی های فراوان دارد که بدون شکً یکی از ایستگاه های گردشگری بین المللی در ایران محسوب می گردد. اما در کنار همه این جاهای خوب و دیدنی، لذت بردن از غذا در مسافرت می تواند بخش مهمی از فرآیند سفر به شمار رود.
آش دوغ یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در هر شهری به سبک خاصی تهیه خواهد شد و در این مطلب می توانید با طرز تهیه آش دوغ شیرازی آشنا شوید.
مقالات بیشتر بخوانید:
- باغ دنیا نما شیراز
- برترین رستوران های شیراز
- مسجد نصیرالملک شیراز معروف به مسجد صورتی ایران
- بازار وکیل شیراز
طرز تهیه آش دوغ شیرازی
مواد لازم:
- گوشت چرخ نموده: 150 گرم
- په باقلا: یک لیوان
- برنج: یک لیوان
- پیاز: یک عدد
- پیاز و نعنا و سیر داغ: به مقدار لازم
- نمک و فلفل و روغن: به مقدار لازم
- دوغ: 5 لیتر شوید: 200 گرم
پیاز را خرد نموده و با مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را هم اضافه نموده و کنار بگذارید. برنج و باقلا را هم جدا بپزید و سعی کنید آب آنها کاملا تبخیر گردد و بعد با گوشت سرخ شده مخلوط نموده و در این مرحله، شوید خرد شده را به همراه پیاز داغ و کمی نمک به آش اضافه کنید. پس از چند دقیقه دوغ را هم در آش بریزید و مرتب به هم بزنید تا آش به غلظت کافی برسد و حسابی جاافتاده گردد، بعد آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین نموده و نوش جان کنید.
منبع: تاپ تراول