10 ماده و چاشنی غذا که شما را آشپز بهتری می نماید

به گزارش بانو هما، این گزارش درباره چند مواد اولیه ای است که همواره در آشپزخانه یک آشپز با زبردست وجود دارد. به شما توصیه می کنیم با استفاده از این مواد، ریسک های آشپزی خود را کاهش دهید و تبدیل به آشپز بهتری شوید.

10 ماده و چاشنی غذا که شما را آشپز بهتری می نماید

گاهی اوقات غذایی را در جایی می خوریم که تا مدت ها برایمان خاطره انگیز است و به اصطلاح مزه اش زیر دندان مان می ماند، مانند قرمه سبزی های مادربزرگ. آشپزی هم مانند هر مهارت دیگری نیازمند تکرار و تمرین است که در این تکرار ها ما خطا های خود را متوجه می شویم یا اینکه راه هایی را کشف می کنیم.

این گزارش درباره چند مواد اولیه ای است که همواره در آشپزخانه یک آشپز با زبردست وجود دارد. به شما توصیه می کنیم با استفاده از این مواد، ریسک های آشپزی خود را کاهش دهید و تبدیل به آشپز بهتری شوید.

همواره در یخچال یا کابینت خود چند نوع طعم دهنده غذا داشته باشید. این طعم دهنده ها می توانند طبیعی یا غیر طبیعی باشند. طبیعی ها مانند زعفرون، آویشن، رازیانه و نعنا و انواع طعم دهنده های غیر طبیعی را هم می توانید از فروشگاه ها تهیه کنید. توجه کنید که این طعم دهنده را برای عطر بیشتر در مراحل آخر اضافه کنید.

داشتن اسانس وانیل به معنای پر کاربرد بودن آن ها نیست؛ اما چنانکه بخواهید به غذا یا دسری طعمی به یاد ماندنی بدهید این اسانس به یاری شما خواهد آمد. اسانس وانیل کاربرد هایی هم در شیرینی پزی و کیک پزی دارد که باعث می گردد شکر کمتری بهره ببرید و از طعم آن احساس رضایت کنید.

سس ووسترشِر یکی از معروف ترین سس های انگلیسی است که در دستور اصلی به شیوه تخمیری بدست می آید. این سس چاشنی ای بسیار لذیذ است که برای طعم دار کردن گوشت و در تهیه بعضی از سالاد ها مانند سالاد سزار و سالاد کلم کاربرد دارد. اگر این سس را خودتان درست می کنید چند هفته آن را کنار بگذارید تا طعم مطلوب و ملایم تری پیدا کند.

کسانی که گیاه خوار هستند، قارچ را در بیشتر غذا های خود استفاده می نمایند پس بهتر است ما هم که گیاه خوار نیستیم از قارچ غافل نشویم. شما می توانید طعم های بی نظیری را با قارچ، مرغ و گوشت خلق کنید. می توانید در کنار پیتزا، پاستا و غذا هایی از این قبیل قارچ سوخاری هم آماده کنید.

سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها است که خاصیت فراوانی دارد. می توان از این نوع سرکه به مقدار چند قاشق مرباخوری در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون، یک سس مغذی و سالم برای مصرف سالاد ها است که می توانید امتحان کنید.

این سس برای انواع ساندویچ ها و سالادها؛ حتی سیب زمینی سرخ نموده بسیار پر هوادار است. سس خردل طعمی متفاوت و تند دارد. این سس به عنوان چاشنی در کنار غذا های دریایی توصیه می گردد.

مرکبات را می توانید چند تکه کنید کنار بشقاب غذا بگذارید و از طعم ترش آن به نفع غذای خود بهره ببرید یا اینکه پوست آن را با خشک کنید و در چای و دمنوش ها برای عطر بیشتر بهره ببرید.

پیازچه هم عطر قوی ای دارد و هم طعم خوبی. می توانید آن را تازه تازه در بعضی غذا ها مانند سوپ ها و خورشت ها بهره ببرید یا اینکه آن را خشک کنید و در انواع کوکو و آبگوشت ها بریزید.

توصیه ما به شما این است که فلفل قرمز را خودتان در خانه خشک و خرد کنید، توجه داشته باشید که پودر نباشد و باید خرد باشد. قبل از افزودن آن به غذا فلفل را با یک لیوان آب جوش حل کنید و یک لیموی تازه به آن اضافه کنید. طعم بهتری به غذایتان می دهد.

زنجبیل علاوه بر طعم دهنده بودن خاصیت فراوانی هم دارد. می توان زنجبیل تازه را رنده و به ماست و خیار یا انواع سالاد ها افزود. بعلاوه در چایی و بستنی می توانید از پودر آن بهره ببرید.

منبع: ریدرز دایجست

ایرنا

منبع: فرادید
انتشار: 6 شهریور 1401 بروزرسانی: 6 شهریور 1401 گردآورنده: banoohoma.ir شناسه مطلب: 421

به "10 ماده و چاشنی غذا که شما را آشپز بهتری می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 ماده و چاشنی غذا که شما را آشپز بهتری می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید