طرز تهیه خمیر فوندانت خانگی
به گزارش بانو هما، خمیر فوندانت در دسته خمیرهای تزئینی جای دارد. ماده اصلی در تهیه این خمیر پودرقند است.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - از آن جایی که ماده اصلی در تهیه خمیر فوندانت، پودرقند می باشد؛ لذا طبیعی است که به تنهایی طعم چندان خوشایندی نداشته باشد. با این تفاسیر شما می توانید با افزودن اندازه کمی وانیل و یا هر اسانس دیگری به خمیر خود طعم و عطر بهتری ببخشید. جهت آشنایی با چگونگی تزئین کیک با خمیر فوندانت و نحوه پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت به سایر مقالات بخش آشپزی سایت خبرنگاران مراجعه فرمایید.
مواد لازم جهت تهیه خمیر فوندانت
آب سرد | 3 قاشق سوپ خوری |
پودر ژلاتین | 2 قاشق سوپ خوری |
گلوکز یا بادکا یا شیره ذرت | 2 قاشق سوپ خوری |
روغن قنادی | 1 قاشق سوپ خوری |
وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
پودر قند الک شده | 450 گرم |
نشاسته ذرت | 20 گرم |
گلیسیرین خوراکی | 2 قاشق سوپ خوری |
رنگ خوراکی | به اندازه لازم |
طرز تهیه خمیر فوندانت
- ابتدا آب سرد را در ظرف استیل بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید سپس به (حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری) پودر ژلاتین را به خوبی در آب حل کنید.
- وانیل، گلوکز، گلیسیرین و روغن مایع را به محلول ژلاتین افزوده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
- اندازهی از پودر قند را در وسط ظرفی ریخته و وسط آن را گود کنید.
- مواد ژلاتینی را وسط پودر قند ها بریزید و کاملا ورز دهید تا کامل جذب خمیر گردد.
- مابقی پودر قند را آرام آرام اضافه کنید در حدی که خمیر لطیفی حاصل گردد.
- برای تهیه خمیر های رنگی به قسمت کوچکی از خمیر اندازهی رنگ اضافه کنید و خوب ورز دهید و به مابقی خمیر اضافه کنید تا به رنگ داخواه در آید.
نحوه پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت
نکاتی که در هنگام کار با خمیر فوندانت باید به آن توجه داشته باشید
- خمیر را پس از خنک شدن باز کنید.
- هنگام باز کردن خمیر سطح کار را با پودر قند بپوشانید.
- برای سهولت کار با خمیر فوندانت هنگام باز کردن خمیر دست خود را به مخلوط گلیسیرین و روغن آغشته کنید.
- هیچگاه رنگ را به صورت مستقیم به خمیر اضافه نکنید، رنگ را تنها به قسمتی کوچک از خمیر اضافه کنید و آرام آرام به مابقی خمیر اضافه کنید تا جایی که به رنگ مطلوب برسید.
- توجه داشته باشید که رنگ خمیر پس از خشک شدن تیره تر خواهد شد در نتیجه رنگ را به اندازه کمتری از رنگ مورد انتظار نهایی به خمیر اضافه نمایید.
پس از آماده کردن خمیر فوندانت به ماده ای چسبناک برای چسباندن خمیر احتیاج داریم که در ادامه طرز تهیه چسب فوندانت هم ارائه می گردد.
مواد لازم جهت تهیه چسب فوندانت
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | 70 گرم |
نشاسته ذرت | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه چسب فوندانت
سفیده تخم مرغ را بزنید تا از حالت لختگی درآید، 70 گرم پودر قند را یک قاشق یک قاشق به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر بزنید تا سفت گردد سپس 1/2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت را بیفزایید و از آن برای چسباندن قطعات خمیر فوندانت در تزئین کیک ها استفاده نمایید.
منبع: setare.com